Zuiddijk 38, 3143 AS Maassluis Training: elke vrijdag : 21:00 - 22:00 (m.u.v. de zomer vakantie) in zwembad Dol-fijn
010-5912879 info@osvdelphis.nl

Conditietraining

Vrijdagavond = zwembadavond.

Zoals bij de meeste sporten heeft ook Delphis een vast trainingsmoment in de week. Bij ons is dat op vrijdagavond van 21:00 tot 22:00 in zwembad Dol-fijn in Maassluis. Na de training kun je gezellig napraten in de restauratie van het zwembad, waarbij met enige regelmaat een “duikschaal” met bittergarnituur voorbij komt.

Het bad wordt in aparte banen verdeeld voor vinzwemmers, duikers in opleiding en conditietraining. De breedte van de banen is afhankelijk van het aantal deelnemers per groep.

FAQs

Veelgestelde vragen m.b.t. conditietraining

Zoals gezegd wordt het bad verdeeld in aparte banen per “discipline”, zodat je geen “last” hebt van elkaar. 

  • Duikers in opleiding worden begeleid door de instructeurs en oefenen hun “skills“. Meer informatie vind je op de Duikpagina.
  • Vinzwemmers oefenen hun techniek en conditie. Meer informatie vind je op de Vinzwempagina
  • Overige leden doen een conditietraining o.l.v. een van de zwembadtrainers.  Zo’n training omvat naast gewoon zwemmen (schoolslag, borstcrawl) andere elementen, zoals hoekduiken, alleen armen of benen, onderwater zwemmen. Hierbij worden ook een duikmasker met snorkel en vinnen gebruikt.

In principe niet. Wanneer je alleen wilt zwemmen zou je eigenlijk lid moeten worden van een zwemvereniging, bijvoorbeeld ZVVS. Zij hebben een afdeling trimzwemmen.

Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact met ons op.