Opleiding

1 min. leestijd

Leren duiken is niet moeilijk!

Er zijn alleen een paar dingen die je moet weten en oefenen. Door een duikopleiding te gaan volgen zet je de eerste stap op weg naar een fantastische hobby! Bij OSV Delphis kun je zowel de basis brevetten, als diverse specialisaties halen.

Overzicht NOB opleidingen
Overzicht NOB opleidingen

Als bijdrage in de kosten die de instructeurs maken om de opleiding van de cursisten en hun eigen bijscholing verantwoord te kunnen uitvoeren vragen wij van de leden die in opleiding zijn een extra vergoeding. De tarieven gelden per seizoen dat men voor het betreffende brevet in opleiding is.

Deze kosten bedragen voor:

  • het 1* brevet € 75,00;
  • het 2* brevet € 50,00;
  • het 3* brevet € 50,00.

Naast de brevetten kunnen verschillende specialisaties gedaan worden. De boeken en certificaten daarvoor worden via de instructeur of het secretariaat bij de NOB besteld. Per seizoen wordt, afhankelijk van het aantal belangstellenden bepaald, welke specialties dat zijn. Voor elke specialisatie geldt een tarief van € 25,00, met uitzondering van de cursus Redden (zie hieronder). Deze bijdrage wordt gebruikt om de kosten*) die de instructeurs maken te vergoeden. 

Specialisatie Redden:

OSV Delphis heeft veiligheid hoog in het vaandel. Daarom wordt de Specialisatie Redden ten minste eenmaal per seizoen gegeven en moedigen wij al onze leden aan deze steeds te herhalen. Hiervoor worden (de eerste keer) alleen de kosten voor het cursusboek in rekening gebracht.

Voor specialisaties die wij extern (door derden) laten uitvoeren gelden aparte tarieven. Maandelijkse contributie, borg, inschrijfgeld en opleidingsvergoeding dienen te worden overgemaakt op NL 21 RABO 0111 7184 57.


*) Deze kosten bestaan o.a. uit het vullen van de flessen, vervaardigen van extra lesmateriaal of het huren van lesruimten.