Leren duiken is niet moeilijk!
1 min. leestijd

Er zijn alleen een paar dingen die je moet weten en oefenen. Door een duikopleiding te gaan volgen zet je de eerste stap op weg naar een fantastische hobby! Bij OSV Delphis kunt u zowel de basis brevetten, als diverse specialisaties halen.Stroomschema-duikopl

Als bijdrage in de kosten die de instructeurs maken om de opleiding van de cursisten en hun eigen bijscholing verantwoord te kunnen uitvoeren vragen wij van de leden die in opleiding zijn een extra vergoeding. De tarieven gelden per seizoen dat men voor het betreffende brevet in opleiding is.

Deze kosten bedragen voor:

  • het 1* brevet € 150,00;
  • het 2* brevet € 100,00;
  • het 3* brevet € 100,00.

Maandelijkse contributie, borg, inschrijfgeld en opleidingsvergoeding worden overgemaakt op bankrekening 11.17.18.457 t.n.v. Delphis Maassluis.

Tarieven Specialisaties:

Naast de brevetten kunnen verschillende specialisaties gedaan worden. Per seizoen wordt afhankelijk van het aantal belangstellenden bepaald welke dat zijn. Het tarief hiervoor bedraagt € 25,00 per specialisatie, met uitzondering van de cursus Redden (zie hieronder). Deze bijdragen wordt gebruikt om de kosten die de instructeurs maken te vergoeden. Deze kosten kunnen bestaan uit het vullen van de flessen, lesmateriaal of het huren van lesruimten. Daarnaast betalen de cursisten zelf de boeken en certificaten die zij via de instructeur of het secretariaat bij de NOB bestellen.

Specialisatie Redden:

OSV Delphis heeft veiligheid hoog in het vaandel. Daarom wordt de Specialisatie Redden ten minste eenmaal per seizoen gegeven en moedigen wij al onze leden aan deze steeds te herhalen. Hiervoor worden alleen de kosten voor het cursusboek in rekening gebracht.

Voor specialisaties die wij extern (door derden) laten uitvoeren gelden de dan afgesproken tarieven.